Nu har vi över 200 följare på FB. 🎉🥳 Härligt att ni hittat till oss.

Vi öser in varor till butiken så kom gärna förbi och ta en titt. Är ni sugna på ett större projekt till eran trädgård hjälper vi er gärna med det. Vi har dekorgrus, marksten, murar m.m. Och kan även hjälpa er med helentrepenad.

Till påsk kommer vi ha en äggjakt där barnen kommer få hjälpa påskharen att hitta sina ägg. Alla barn kommer få en överraskning att ta med hem. Max en per barn.🎁🐣🐰 Vi kommer även bjuda på fika.

Vi kommer under påskhelgen sälja lotter till en komplett fontän som är på bilden. Detta ingår i vinsten; Fontän, balja, glasfiberlock, pump med belysning, wickerdekorkant -svart, Dekorsten. Lotten kommer kosta 50:-. Vinsten är värd: 5500:- När alla lotter är sålda kommer dragningen ske.

Nyheter, erbjudande och mycket mer. 🌼🌸🌷kom in och titta😀

Författare Sara