Nu kan vi erbjuda snöskottning till privatkund i Ale och i Lilla Edets kommun.                                                                         Vi kan hjälpa dig med uppfarten, gångbanan och trappor. Vi lägger också flis eller salt beroende på vad kunden önskar. Tänk på att du kan använda rutavdrag för dessa slags tjänster.

Vi använder rätt typ av utrustning antingen med maskiner eller skyfflar för hand beroende på hur det ser ut på plats.  Allt för att det ska vara tidseffektivt och säkert utfört. Vi kan även erbjuda snöjour. Då är vi snabbt ute på plats och hjälper just dig.

Tips! Tänk på att ha det skottat även under resan, så att det ser ut som ni är hemma.

Prislista (efter rutavdrag):

Snöröjning, vardagar mellan kl. 6.00-18.00.                               249:-/h

Joursnöröjning, helger, samt nätter kl. 18.00-6.00.                  374:-/h

Minsta debitering per tillfälle är en timma.                                                                                                                              Behöver du hjälp men bor utanför kommunen, kontakta oss för en offert.

 

Boka din snöröjning redan nu så vet du att du får hjälp när den första snön kommer.                                                      Kontakta oss på mail: info@pvnstenlager.se eller ring 0303-749870.

 

Rut-Avdraget kan göras på upp till 50% av den kostnad som ett visst arbete kostar dig. Under vintern finns det många som behöver lite hjälp och det är det Rut-avdraget är till för och kan användas till. Tänk på att varje fastighet har en pott som används under året. Kolla på skatteverkets hemsida om vad som gäller just för dig.

Krav för rutavdrag:

  • Arbetet ska utföras i, eller i nära anslutning till, bostaden.

Rutavdrag ges för

  • snöskottning av gårdsplaner, uppfarter, hus- och garagetak
  • borttagning av istappar
  • snöröjning, sandning och saltning av trottoarer som utförs i nära anslutning till bostaden om kommunen kräver att fastighetsägaren håller trottoaren is- och snöfri.

Inget avdrag ges för

  • snöskottning eller snöröjning på gemensamma ytor och byggnader i en samfällighet, till exempel en garagelänga.

Author Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *